Nyhedsarkiv 2017November

  • Velkommen til Kathrine og Frank som studerer til Fysioterapeut. De er på klinikken frem til medio januar 2018. De ses her sammen med Christine, der for nyligt bestod eksamen som klinisk vejleder.


Oktober

  • Vi er som en af de første fysioterapiklinikker i Danmark blevet akkrediteret. Det betyder at vi har styr på patientsikkerhed, kvalitetssikring, hygiejne, datasikkerhed, førstehjælp og meget mere.

August

  • Christine er de næste 7 uger på skolebænken. Hun tager et klinisk vejleder modul så hun kan oplære studerende, der kommer i praktik på klinikken. 

Juni

  • Der vil de kommende uger være håndværkere på klinikken. Vi får lavet et behandlingsrum mere og en ekstra træningssal. Der kan derfor være byggelarm og dårligere adgang til toilet. Vi undskylder og glæder os til at tage de nye faciliteter i brug efter sommerferien.
  • Thomas har fået nyt arbejde, hvor han skal være medejer af klinik i Hobro. Vi vil gerne sige tak for 9 gode års samarbejde og ønsker Thomas held og lykke med sit nye job. Thomas har sidste arbejdsdag 30. juni. Louise Petersen vil overtage Thomas stilling. 
  • Flere af klinikkens Fysioterapeuter har været på kursus og blevet opdateret i behandling af hovedpine samt udredning og behandling af nakke. Den australske fysioterapeut Toby Hall er en inspiration....

Maj

Klik på billedet herunder for at læse mere om byens nye Friklinik


Erhverspraktikant Maja fra Gudenådalens Friskole. Maja følger klinikkens dagligdag første uge i maj

April


Se artiklen i Bjerringbro avis herFys stud. Rikke & Michelle med deres kliniske underviser Christine. Rikke og Michelle er her i 2 uger.


  • Boost....Nyt tiltag her på klinikken for dig med diagnosen Parkinson eller diagnosen Sclerose. Et Diagnose hold giver dig mulighed for at dele erfaringer og viden med ligestillede. Se mere her  Parkinson  Sclerose
Marts
9. modul studerende Esben og Mathias fra Fysioterapeut skolen i Århus er her de næste 4 uger
Februar
  • Klinikken er med til at validere et spørgeskema om smerter.....flere af klinikkens patienter har udfyldt skemaet og derefter blevet interviewet af en forsker.....

Januar

  • Fysioterapeut Louise Petersen er startet på klinikken....
                   

    er nu opsat på klinikken
  • Godt Nytår.....og velkommen her i 2017
Klinikken har lukket fredag d 6.1. pga førstehjælps kursus for Fysioterapeuterne på klinikken. Vi skal bla. undervises i brugen af en hjertestarter. Der bliver opsat en hjertestarter på klinikken.

   
Gudenådalens Fysioterapi - Østergade 44 - 8850 Bjerringbro - +45 86680212