Genoptræning


Genoptræning

Har du behov for genoptræning efter indlæggelse, operation eller tilskadekomst har vi træningsfaciliteterne og den faglige ekspertise til at hjælpe dig. Vi vejleder omkring din situation og instruerer i relevante øvelser. Det handler om et genoptræningsforløb, der sigter mod optimal genvindelse af funktion.

      

Du skal blot tage kontakt til os på tlf. 8668 0212

Der foretages indledningsvis en forundersøgelse, der bygger på samtale, undersøgelse og vurdering. Der vurderes på hvilken type genoptræning der passer til dig. Herefter går du igang med at genoptræne på klinikken under instruktion og vejledning af din Fysioterapeut.

Gudenådalens Fysioterapi har erfaring og ekspertise i at varetage genoptræningsforløb. I perioden fra 2007 - 2013 varetog vi genoptræningen i kommunalt regi og det var forløb med patienter efter ryg operation (diskus, stenose, dekompression) skulder-, hofte-, og knæalloplastik, diverse skulderoperationer (dekompression, bursa, supraspinatus) samt efter knæ oprensninger herunder menisk resektioner mv., rekonstruktion af forreste korsbånd etc.

   
Gudenådalens Fysioterapi - Østergade 44 - 8850 Bjerringbro - +45 86680212